På Lärarförsäkringars webbplats använder vi oss av cookies för att förbättra din användarupplevelse. Mer information om cookies.

Lärarförsäkringars logotyp.

Logga in på Mina sidor

Hjälp att logga in?

Logga in för att se vilka försäkringar du har och vilka du kan behöva komplettera med.

Sparande och Pension

Boka tid för rådgivning per telefon

 Pensions- och sparanderådgivning, 45 min: För dig som är osäker på hur pensionen fungerar och önskar en grundläggande genomgång. Du får hjälp och råd kring de val du kan göra för din allmänna pension och tjänstepension och med eget sparande till pensionen. Du kan även få hjälp med placeringar och med att spara till annat än pensionen.
 Kortrådgivning, 20 min: För dig som har koll på din pension men vill ha hjälp med, eller har frågor om, ett specifikt område av pensionen. Du kanske vill se över ett tidigare pensionsval eller vill ha hjälp att flytta din tjänstepension till Lärarfonder. Skriv i noteringsrutan vad din fråga gäller.
 Planering av pensionsuttag: För dig som närmar dig pensionen och vill ha hjälp med praktiska frågor som hur pensionen kan tas ut eller hur den påverkas om du slutar arbeta tidigare, arbetar deltid eller ytterligare ett par år.
Genom att klicka Skicka godkänner du att Lärarförsäkringar behandlar dina personuppgifter för att administrera bokningen. Mer information om vår behandling och dina rättigheter hittar du här.