Close

Lär dig om dina försäkringar

Vi vill bjuda in dig som är medlem i Lärarförbundet eller Lärarnas Riksförbund att delta i en kostnadsfri utbildning om försäkringar där du deltar direkt via din dator eller smarta telefon. Anmäl dig direkt via formuläret nedan.

Anmäl dig snabbt och enkelt längst ner på sidan

Utbildningen är en kostnadsfri medlemsförmån för dig som är medlem i Lärarförbundet eller Lärarnas Riksförbund. Antalet platser är begränsat, så passa på att anmäla dig så snart som möjligt för att delta. "Först till kvarn-principen" gäller.

Om utbildningen:

  • Lär dig om det grundläggande försäkringsskydd Lärarförsäkringar erbjuder

  • Vad innebär olika försäkringar?

  • Ställ försäkringsfrågor direkt till utbildaren via chatten, eller delta bara genom att lyssna

Vem passar utbildningen?
Den här utbildningen passar medlemmar i alla åldrar som vill veta mer om de försäkringar som erbjuds via Lärarförsäkringar och varför man bör ha dem.

Vilken tid börjar utbildningen?
Utbildningen pågår klockan 17:00-17:30 den 18 september 2019.

Hur deltagande sker på den digitala utbildningen
Du deltar på distans och kopplar upp dig till vårt utbildningsrum direkt på nätet. Efter att du anmält dig så kommer ett informationsmail skickas ut några dagar innan föreläsningen med instruktioner om hur du deltar.

Utbildare: vår försäkringsexpert Emma
Lärarförsäkringars kundrådgivare Emma Rafstedt hjälper dig att få grundläggande koll på det försäkringsskydd som erbjuds via Lärarförsäkringar.

Så här deltar du:

1. Via dator
Klicka på "logga in" nedan. Det digitala utbildningsrummet kommer att vara öppet några minuter innan utbildningen börjar, men det går att logga in och registrera sig innan dess om du vill. Eventuellt behöver du installera ett tillägg (webbläsaren föreslår det i så fall automatiskt) för att kunna öppna rummet. När det är dags för utbildningen klickar du här på länken för att logga in

2. Via mobil eller surfplatta
Om du tänkt delta via smart telefon eller surfplatta så behöver du ladda ner appen "Adobe Connect". Den är kostnadsfri och laddas ner här:
App för Iphone.
App för Android.
När du laddat ner appen så klickar du här på länken för att logga in. Välj sedan alternativ 2 "Adobe Connect Mobile" när det nya fönstret öppnats för att komma till utbildningsrummet.

När du klickat på "logga in"
3. Markera ”Enter as a guest”. Skriv in ditt namn. Därefter klickar du på ”enter room” så kommer du direkt in till utbildningsrummet. Lösenord behövs inte.

Anmäl dig här