Close

JUST NU: Livförsäkring utan hälsodeklaration

Du som är under 42 år kan just nu köpa eller uppgradera livförsäkring utan hälsoprövning t.om. 31 mars 2019.

Just nu och till och med 31 mars 2019 kan du som är under 42 år köpa eller uppgradera en livförsäkring på 500 000 kr utan hälsoprövning. Allt som behövs är att du är fullt arbetsför (förklaring nedan). Erbjudandet gäller till och med den 31 mars 2019.

 

För dig som saknar livförsäkring
Klicka här för att köpa livförsäkring 500 000 kr.

För dig som redan har en livförsäkring 500 000 kr
Klicka här för att uppgradera din befintliga livförsäkring. Om du även har en medförsäkrad make/maka, sambo eller registrerad partner som vill uppgradera från livförsäkring 500 000 kr så klickar du här.

Om jag har livförsäkring med annat belopp än 500 000 kr och vill uppgradera?
Tyvärr så gäller kampanjen endast dig som helt saknar livförsäkring, eller har vårt lägsta belopp 500 000 kr denna gång. Du kan dock som vanligt uppgradera din livförsäkring med hälsodeklaration enkelt och snabbt direkt här på webben.

Jag har fyllt 42 år och vill köpa livförsäkring
Tyvärr så gäller kampanjen denna gång endast dig som ännu ej fyllt 42 år. Du kan dock såklart köpa en livförsäkring med hälsodeklaration enkelt och snabbt direkt här på webben.

Fullt arbetsför
För att anses som fullt arbetsför ska du kunna fullgöra ditt vanliga arbete utan inskränkningar. Du är inte fullt arbetsför om du tar emot eller har rätt till ersättning som har samband med egen sjukdom, olycksfall och/eller funktionshinder eller har vilande sådan ersättning.