På Lärarförsäkringars webbplats använder vi oss av cookies för att förbättra din användarupplevelse. Mer information om cookies.

Lärarförsäkringars logotyp.

Logga in på Mina sidor

Hjälp att logga in?

Logga in för att se vilka försäkringar du har och vilka du kan behöva komplettera med.

Hjälp att logga in

För att logga in dig på www.lararforsakringar.se skriver du ditt personnummer i rutan ''Användarnamn''. I rutan ''Lösenord'' skriver du in ditt medlemsnummer hos Lärarförbundet eller Lärarnas Riksförbund.

Medlemsnumret hittar du i anslutning till adressuppgiften på baksidan av Lärarnas tidning eller Skolvärlden.

Alla inloggningar på Min Sida registreras och vi förbehåller oss rätten att använda dessa uppgifter för interna statistiska uppföljningar.

HAR DU GLÖMT DITT LÖSENORD?
Så här gör du då:

Medlem i Lärarförbundet
Om du har bytt lösenord och glömt detta kan du sätta tillbaka det till ditt medlemsnummer. Medlemsnumret kommer att skickas som ett automatiskt meddelande till din e-postadress. Normalt får du svar inom ett dygn.
Till Lärarförbundet Läs mer

Om dina uppgifter stämmer men du ändå inte kan logga in
Om du som är medlem i Lärarförbundet inte lyckas logga in med dina uppgifter på vår hemsida trots att dina uppgifter fungerar hos Lärarförbundet, så kan du logga in på Lärarförbundets hemsida och sedan välja att se ditt försäkringsinnehav där. Då kommer Lärarförsäkringars hemsida att öppnas så att du redan är inloggad.

Uppdatering 1 december 2016: Om du nyligen bytt lösenord hos Lärarförbundet så kan du tyvärr inte i dagsläget logga in hos Lärarförsäkringar. Vi jobbar så fort vi bara kan på en lösning.

I vissa fall fungerar vissa webbläsare bättre än andra vid denna lösning. Om du inte lyckas logga in med exempelvis webbläsaren Google Chrome så kan du istället testa exempelvis Internet Explorer.
Till Lärarförbundet Läs mer

Medlem i Lärarnas Riksförbund
För att återställa lösenordet till ditt medlemsnummer kontaktar du som är medlem i Lärarnas Riksförbund Medlemsenheten på telefon 08-613 27 00 eller via e-post medlem@lr.se.

Utskrift från www.laraforsakringar.se

Länk till dokumentet:
https://www.lararforsakringar.se/web/lfors.nsf/doc/002762A8?OpenDocument