På Lärarförsäkringars webbplats använder vi oss av cookies för att förbättra din användarupplevelse. Mer information om cookies.

Lärarförsäkringars logotyp.

Logga in på Mina sidor

Hjälp att logga in?

Logga in för att se vilka försäkringar du har och vilka du kan behöva komplettera med.

Ledig tjänst: kundrådgivare

Till vår kundservice söker vi en driven medarbetare

Arbetsbeskrivning
Till vår kundservice söker vi en driven medarbetaresom vill vara delaktig i vårt arbete att kontinuerligt ge bra service åt våra kunder. Din och vår ambition är att alla medlemmar i Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund skall ta del av det förmånliga försäkringsskydd, den pensionsrådgivning samt den pensionsplaneringstjänst som vi erbjuder. Detta kommer du som kundrådgivare att göra genom ett stort engagemang och ett resultatfokuserat arbetssätt. Du kommer att ha telefonen som ditt främsta redskap och arbetet består till största del av inkommande samtal. Fokus ligger framför allt på en vilja att ge god service och erbjuda företagets försäkringsprodukter och pensionstjänster utifrån kundens behov.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som är positiv, engagerad och drivs av att ge god service på ett effektivt sätt. Lika viktigt som att du är serviceinriktad är att du är resultatfokuserad. Du ska kunna prioritera arbetsuppgifter utifrån ett kundperspektiv. Du ska ha lätt för att kommunicera med olika personlighetsprofiler, vara en god lyssnare och kommunicerar på ett enkelt och personligt sätt. Du ska också ha en god samarbetsförmåga och teamkänsla.

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet från serviceinriktat arbete, antingen inom kundservice alternativt innesälj. Erfarenhet från försäkringsbranschen och kunskap inom pension är meriterande. Du som söker har gymnasiekompetens, mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning, placeringen är på vårt kontor på Östermalm i Stockholm.

Frågor, ansökan och kontakt
Facklig företrädare är Henry Moderus, henry.moderus@lararforsakringar.se  (Unionen). Tjänsten söker du genom att skicka ditt cv samt personliga brev till Martina Björklund, Koordinator, martina.bjorklund@lararforsakringar.se märk din ansökan med ”Kundservicemedarbetare1710”. Vi ser gärna din ansökan så fort som möjligt då vi tillämpar ett löpande urval.


Senast ändrat: 2017-10-25
Utskrift från www.laraforsakringar.se

Länk till dokumentet:
https://www.lararforsakringar.se/web/lfors.nsf/doc/00341825?OpenDocument