Close

Boka rådgivning

Vi hjälper dig att spara till pensionen, barnen eller något annat. Eller med att praktiskt planera för pensionsdagen. Boka tid med våra rådgivare.

Fördelar med rådgivning

 • Genomgång av de olika delarna i din pension
 • Hjälp att se över eller att starta ett eget sparande
 • Information om hur pensionen påverkas om du till exempel går i förtid

Som en del av din medlemsservice kan Lärarförsäkringar utan kostnad hjälpa dig med både pensions- och sparanderådgivning och med att planera för den dag pensionen kommer.

Samtliga pensionstjänster sker via telefon med en av Lärarförsäkringars certifierade rådgivare eller kunniga pensionsplanerare.

Tillgängliga tider
Måndag-fredag, 08:00-16:00. Du anger i formuläret nedan tiden du föredrar.

Nedan kan du läsa mer om och boka de olika tjänsterna:
 • Pensions- och sparanderådgivning, 45 minuter

  För dig som är mellan 20 och 60 år, osäker på hur pensionen fungerar och önskar en grundläggande genomgång. Du får hjälp och råd kring de val du kan göra för din allmänna pension och tjänstepension och med eget sparande till pensionen. Du kan även få hjälp med placeringar och med att spara till annat än pensionen.

 • Kortrådgivning, 20 minuter

  För dig som har koll på din pension men vill ha hjälp med, eller har frågor om, ett specifikt område av pensionen. Du kanske vill se över ett tidigare pensionsval eller vill ha hjälp att flytta din tjänstepension till Lärarfonder. Skriv i noteringsrutan vad din fråga gäller.

 • Planering av pensionsuttag

  För dig som närmar dig pensionen (60+) och vill ha hjälp med praktiska frågor som hur pensionen kan tas ut eller hur den påverkas om du slutar arbeta tidigare, arbetar deltid eller ytterligare ett par år.

Boka rådgivning