Close

Pensionsföreläsning för medlemmar över 55 år

Vi vill bjuda in dig som är medlem i Lärarförbundet eller Lärarnas Riksförbund att delta i en kostnadsfri föreläsning om planering inför pension där du deltar direkt via din dator eller smarta telefon.

Föreläsningen är en kostnadsfri medlemsförmån för dig som är medlem i Lärarförbundet eller Lärarnas Riksförbund och börjar närma dig pensionen. Antalet platser är begränsat, så passa på att anmäla dig så snart som möjligt för att delta. "Först till kvarn-principen" gäller.

Anmäl dig snabbt och enkelt längst ner på sidan

Om föreläsningen:

  • Lär dig hur pensionssystemet är uppbyggt
  • Lär dig hur du kan använda Minpension.se för att se och förstå dina pensionspengar
  • Lär dig hur mycket av din lön du själv bör spara till pensionen
  • Ställ pensionsfrågor direkt till utbildaren via chatten, eller delta bara genom att lyssna

Vilken tid börjar föreläsningen?
föreläsningen pågår klockan 17:00-17:30 den 28 september 2021.

Hur deltagande sker på den digitala föreläsningen
Du deltar på distans och kopplar upp dig till vårt föreläsningsrum direkt på nätet. Efter att du anmält dig så kommer ett informationsmail skickas ut några dagar innan föreläsningen med instruktioner om hur du deltar.

Föreläsare: vår pensionsexpert Christian
Lärarförsäkringars pensionsrådgivare Christian Olsson är kunnig inom sparande och placering. Christian hjälper till längs hela vägen för att du ska nå en hygglig pension.

Länk till föreläsningen
Om du inte fått informationsmailet med länken till mötesrummet kan du ansluta genom att klicka här. Se till att din mikrofon och kamera är avstängd när du ansluter.

Anmäl dig här

Genom att klicka "Skicka" nedan godkänner du att Lärarförsäkringar behandlar dina personuppgifter för att administrera din anmälan. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.