Close

Har du fått brev eller sms från oss? Klicka här för att registrera din medförsäkrade.

Pensionsföreläsning för medlemmar under 55 år

Vi vill bjuda in dig som är medlem i Lärarförbundet eller Lärarnas Riksförbund att delta i en kostnadsfri föreläsning om pension där du deltar direkt via din dator eller smarta telefon.

Föreläsningen är en kostnadsfri medlemsförmån för dig som är medlem i Lärarförbundet eller Lärarnas Riksförbund. Antalet platser är begränsat, så passa på att anmäla dig så snart som möjligt för att delta. "Först till kvarn-principen" gäller.

Anmäl dig snabbt och enkelt längst ner på sidan

Om föreläsningen:

 • Lär dig hur pensionssystemet är uppbyggt
 • Lär dig hur du kan använda Minpension.se för att se och förstå dina pensionspengar
 • Lär dig hur mycket av din lön du själv bör spara till pensionen
 • Ställ pensionsfrågor direkt till utbildaren via chatten, eller delta bara genom att lyssna

  Vem passar föreläsningen?
  Den här föreläsningen passar bäst för medlemmar som ännu inte fyllt 55 år. Se kalendariet för tillfällen anpassade för dig över 55 år.

  Vilken tid börjar föreläsningen?
  Föreläsningen pågår klockan 16:00-16:30 den 3 augusti 2021.

Hur du deltar på den digitala föreläsningen
Du deltar på distans och kopplar upp dig till vårt föreläsningsrum direkt på nätet. Efter att du anmält dig så kommer ett informationsmail skickas ut några dagar innan föreläsningen med instruktioner om hur du deltar.

Föreläsare: vår pensionsexpert Agneta
Lärarförsäkringars pensionsrådgivare Agneta Kristensson är kunnig inom sparande och placering. Agneta hjälper till längs hela vägen för att du ska nå en hygglig pension.

Så här deltar du:

1. Via dator
Klicka på "logga in" nedan. Det digitala föreläsningsrummet kommer att vara öppet några minuter innan föreläsningen börjar, men det går att logga in och registrera sig innan dess om du vill. Eventuellt behöver du installera ett tillägg (webbläsarna föreslår det i så fall automatiskt) för att kunna öppna rummet. När det är dags för föreläsningen klickar du här på länken för att logga in

2. Via mobil eller surfplatta
Om du tänkt delta via smart telefon eller surfplatta så behöver du ladda ner appen "Adobe Connect". Den är kostnadsfri och laddas ner här:
App för Iphone.
App för Android.
När du laddat ner appen så klickar du här på länken för att logga in. Välj sedan alternativ 2 "Adobe Connect Mobile" när det nya fönstret öppnats för att komma till föreläsningsrummet.

När du klickat på "logga in"
3. Markera ”Enter as a guest”. Skriv in ditt namn. Därefter klickar du på ”enter room” så kommer du direkt in till föreläsningsrummet. Lösenord behövs inte.

Anmäl dig här

Genom att klicka "Skicka" nedan godkänner du att Lärarförsäkringar behandlar dina personuppgifter för att administrera din anmälan. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.