Close

Har du fått e-post från Sveriges Skolledare om din avisering i mars? Läs mer här.

 

Lärarförsäkringar söker studenter för extrajobb till kundservice

Vi söker dig som vill bli en del av Lärarförsäkringars studentpool och hjälpa våra kunder till rätt försäkringsskydd, besvara frågor samt ge stöd och guidning kring den enskilde kundens försäkringsbehov.

Vad vi vill att du bidrar med

På Lärarförsäkringar har vi idag en studentpool dit vi nu söker studenter. Vi söker dig som har känsla för service och ett högt engagemang för att ta så bra hand som möjligt om varje kund du är i kontakt med.

Vad du kan förvänta dig

Att vara med i studentpoolen innebär att du arbetar en dag i veckan året om och eventuellt ännu mer under våra semesterperioder, framför allt kring julhelger och sommaren. Du arbetar på vår kundservice där vi har kontakt med våra kunder via telefon och mejl. Du får en gedigen grundutbildning om våra försäkringsprodukter och tjänster med stöd av erfarna kollegor. Vår ambition är att ge 100% engagemang i varje kundmöte. Du kommer att få möta en trevlig och mycket engagerad kundgrupp bestående av Sveriges lärare och skolledare.

Vårt kundserviceteam

Du och dina kollegor på kundservice fungerar som första, och i flesta fall, enda kontakten med Lärarförsäkringars kunder. Det är därför oerhört viktigt att du drivs av att leverera förstklassig service. Du har kontakt med våra kunder via telefon och mejl och hjälper till med frågor kring försäkringsprodukter, anslutningsformer och betalsätt. I vårt kundserviceteam är vi ca 10 anställda och tillsammans med övriga roller inom företaget är vi totalt ca 30 engagerade kollegor som tillsammans drivs av att ge Sveriges lärare och skolledare en så bra kundupplevelse som möjligt. Våra lokaler ligger på Linnégatan på Östermalm i Stockholm och vi ser gärna att du kan komma in och jobba fysiskt på plats men vi erbjuder samtidigt en flexibilitet med möjlighet att arbeta hemifrån när du är självgående och det fungerar för verksamheten samt för dig.

Det här behöver du ha med dig

Vi söker dig som idag studerar på högskola/universitet och som relativt nyligen påbörjat din utbildning. Det är inget krav, men meriterande, om du har tidigare erfarenhet av serviceyrken eller försäljning. Som person är du en god lyssnare, engagerad och ansvarstagande samt med ett intresse för försäkringar generellt, men människor i synnerhet. Du har god datorvana samt grundläggande kunskaper i Officepaketet.

Så söker du jobbet

Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och ett personligt brev när som helst genom att fylla i formuläret nedan.

Vid frågor om rekryteringsprocessen och tjänsten kontakta rekryterande chef Sara Öster.

imagexq74a.png

Ingen fil vald