Close

Lärarförsäkringar ansluter sig till Kivra

Lärarförsäkringar ansluter sig till digitala brevlådetjänsten Kivra.

Nu kan du snart automatiskt få din post från Lärarförsäkringar i den digitala brevlådan Kivra.

Lärarförsäkringar vill minska klimatpåverkan och samtidigt erbjuda dig som är medlem möjligheten att ta emot din post från oss digitalt, därför kommer vi snart att ansluta oss till Kivra. Kivra är gratis för användaren, säkert och bra för miljön.

Kivra är Sveriges största digitala brevlåda
Kivra är en tjänst för säker digital post från företag och mydigheter. Med Kivra kan du automatiskt få din post digitalt från oss på Lärarförsäkringar samt en mängd andra anslutna företag och myndigheter som du har en relation till. Kivra är Sveriges största digitala brevlåda med över 2 miljoner användare, både privatpersoner och företag.

Meddelande till dig som redan har Kivra
Ungefär en vecka innan de första försändelserna skickas ut så kommer du som är Kivra-kund idag att få ett meddelande om att vissa av Lärarförsäkringars försändelser kommer att komma till din Kivra-brevlåda istället för med posten.

Om du inte har Kivra men vill ansluta dig
Om du inte redan har anslutit dig till Kivra och vill få din post digitalt så klicka här för att komma till deras hemsida där du kan ansluta dig. Det tar mindre än en minut att skaffa Kivra och allt du behöver är ett Mobilt BankID.

Om jag vill få min post från Lärarförsäkringar fysiskt, behöver jag göra något?
Är du inte sedan tidigare ansluten till Kivra kommer din post att fortsätta komma som vanligt. Är du kund hos Kivra men vill fortsätta få din post från Lärarförsäkringar i din fysiska brevlåda så kan du ställa in det i Kivra-appen framöver.

Initialt kommer Lärarförsäkringar att skicka försäkringsbesked via Kivra, men successivt kommer mängden brev som skickas digitalt via Kivra att öka.