Close

Välkommen till bloggen

Var först med att läsa det senaste om försäkringar, pension samt tips om sådant vi tycker du borde veta för att vara trygg.

 • 6 av 10 har sökt juridisk hjälp

  I ett pressmeddelande skriver Familjens Jurist att allt fler i Sverige söker juridisk experthjälp. De vanligaste frågorna man söker hjälp för är kopplat till arv, testamenten och bouppteckningar. Relationsrelaterade frågor, som äktenskapsförord, samboavtal, skilsmässor och vårdnadstvister kommer inte långt därefter.

  Skrivet av: Sandra Wik
  Publicerat: 18 januari 2022
 • Se upp för tunna isar

  Varje år händer det att hundar går genom isen, vilket utsätter både dem själva och sina hundägare för livsfara. Isens tjocklek är svår att uppskatta och ett växlande väder kan göra isen tunn och förrädisk.  Nedan har vi samlat några råd, från vår samarbetspartner Sveland Djurförsäkringar, på vad du bör tänka på om olyckan skulle vara framme. 

  Skrivet av: Sandra Wik
  Publicerat: 18 januari 2022
 • Så kan du se hela din pension

  minpension.se kan du se hur mycket du hittills har tjänat in till din pension. Där kan du också göra prognoser som visar hur mycket du kan få i pension när du blir pensionär. Här har vi samlat kort information som beskriver hur du gör.

  Skrivet av: Sandra Wik
  Publicerat: 18 januari 2022