Close

Välkommen till bloggen

Var först med att läsa det senaste om försäkringar, pension samt tips om sådant vi tycker du borde veta för att vara trygg.

 • Har du rätt boendeförsäkring för ditt hem?

  Oavsett hur litet eller stort du bor behöver du en hemförsäkring som ger ditt hem och din familj en trygg tillvaro. Därför är det en god idé att se över att din hemförsäkring har rätt omfattning av skydd för din bostad. Flyttar du till exempel från en hyresrätt till en bostadsrätt behöver du utöver hemförsäkringen även en bostadsrättsförsäkring.

  Skrivet av: Sandra Wik
  Publicerat: 10 maj 2022
 • Tips inför hundköpet

  Går du i hundköpartankar? Då finns det flera saker att tänka igenom innan du gör ditt val. Att ha hund kostar en del samt kräver både tid och ork. Olika hundraser passar också olika livsstilar. Här har vi samlat fem saker, från vår samarbetspartner Sveland Djurförsäkringar, att tänka på.

  Skrivet av: Sandra Wik
  Publicerat: 10 maj 2022
 • Så förbereder du dig inför resan

  Även om UD inte avråder från resor utomlands på grund av pandemin längre så kan läget vara ovisst i delar av världen. Länder kan ha tillfälliga regler som till exempel särskilda inreseregler, krav på munskydd och karantänsbestämmelser. Därför är det viktigt att du förbereder dig och tar reda på vad som gäller om du ska resa.

  Skrivet av: Sandra Wik
  Publicerat: 4 april 2022