Close

Ny samarbetspartner: Swinton Insurance

Vi på Lärarförsäkringar har under en längre period följt händelserna i till exempel Kina, där ett ufo störde flygtrafiken i juli 2010 och ett ufo var synligt i åtminstone tre timmar i september 2010. Precis nyligen svävade dessutom en oidentifierad farkost i timmar över Söderköping. Piloten som upptäckte farkosten säger sig inte ha en aning om vilken typ av farkost som invaderat luftrummet, men enligt vår undersökning så verkar det mest troligt att det var en spaningsdrönare, byggd i kolnanorörsplast och driven av kall fusion, gissningsvis på plats för att undersöka upplevda frustrationer i universums trafikljustätaste område.

Svenskar är ett av de folkslag som tror allra minst på utomjordingar - blott 8 procent av svenskarna trodde att det i nuläget fanns utomjordingar som rörde sig i utklädnad bland vanligt folk, jämfört med 20 procent av världsbefolkningen i stort. Här finns alltså ett viktigt informationsarbete att göra.

Vi har nu därför - precis som vi alltid gör - sonderat marknaden efter det allra bästa erbjudandet, och funnit att Englandsbaserade Swinton Insurance var de som kunde erbjuda en heltäckande och prisvärd lösning; på grund av bekymmer med tryckeriet så har vi tyvärr inte kunnat få fram svenskt informationsmateriel än, så hittills kan vi bara visa upp Swintons engelska kampanjblad:

Önskas information på svenska eller ifall du önskar komplettera med försäkringen så kan du ringa oss på 0771-21 09 09 eller e-posta oss på info@lararforsakringar.se, så bistår vi med mer information gällande premier och villkor.