Close

Gammalt inlägg - kan innehålla inaktuell information

Lärarförsäkringar bjöd in till föreläsning med Erik Fernholm

IMG_1104

Erik Fernholm, kvällens föreläsare. Nyligen anordnade Lärarförsäkringar en föreläsning för medlemmar i Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund med en av Sveriges bästa föreläsare, Erik Fernholm.

Erik Fernholm är en av Sveriges mest eftertraktade talare och fick 2011 utmärkelsen Årets föreläsare. Han är involverad i flera olika projekt, bland annat Bättre skolor och Growing minds. Med sin bakgrund inom neurovetenskap, psykologi och lyckoforskning kunde Erik både berätta och praktiskt visa hur vi med hjälp av vetenskapen kan påverka våra möjligheter till välmående, lycka och framgång. Du som arbetar i skolan har ett av världens viktigaste, men också mest krävande, jobb. Med föreläsningen ville Lärarförsäkringar ge inspirerande insikter som du som är medlem kan ha glädje av både på och utanför arbetet. Nedan finner du lite bilder från kvällen som anordnades på Östra Reals gymnasium i Stockholm.

IMG_1095 Mingel innan föreläsningen. IMG_1107 Nästan 400 medlemmar var anmälda till föreläsningen. IMG_1110 Det bjöds på goda miniwraps. IMG_1115 Östra Reals gymnasium där föreläsningen hölls i aulan. IMG_1118 Lärarförsäkringars marknadskoordinator Erica inleder. IMG_1120 Näst intill fullsatt i aulan. IMG_1125 Erik Fernholm inleder föreläsningen. IMG_1123