Close

Har du fått e-post från Sveriges Skolledare om din avisering i mars? Läs mer här.

Gammalt inlägg - kan innehålla inaktuell information

Skolforum 2018

Den 29-30 oktober anordnades årets Skolforum på Stockholmsmässan i Älvsjö. Även detta år var vi på plats i vår monter där skärgårdsmiljö var årets tema.

I vår monter kunde besökarna slå sig ner på vår brygga, ta en kopp färskt bryggkaffe samt få goda råd om försäkringar och pension från våra bryggvärdar. Vi hade också en rolig tävling där en vinnare per dag vann ett par snygga löparskor gjorda av återvunnen plast från haven. Det var en mycket uppskattad tävling där närmare 600 personer var med och tävlade.

För oss är det värdefullt att närvara under Skolforum där vi får chansen att träffa många av er medlemmar. Förutom att vi kan hjälpa till med att ge råd och svara på frågor direkt på plats får vi möjligheten att skapa en personlig dialog och fånga viktig feedback för vår utveckling framåt.

Vår kundrådgivare Lukas hjälper en robot (styrd av en skolklass i Falkenberg) att svara på frågorna i vår tävling.

Även några av våra yngsta ”kunder”, Cornelis och Pilou, kom förbi för att vila lite på bryggan.