Close

Allt fler lärare bokar försäkringsrådgivning

En av dina nyaste medlemsförmåner hos Lärarförsäkringar är personlig försäkringsrådgivning utifrån dina behov. Det är en populär tjänst som allt fler medlemmar testar. Rådgivningen sker via telefon utan någon kostnad. En av de som du kan få prata med är vår kundrådgivare Annelie. Nedan berättar hon mer om försäkringsrådgivningen går till och vad hon upplever uppskattas mest med tjänsten.

Du väljer en tid själv som passar dig så att du i lugn och ro kan få hjälp utan att behöva stressa. Någon av våra kundrådgivare ringer sedan upp dig vid den tid du bokat, så du slipper sitta i telefonkö och vänta. Du bokar din tid direkt på vår webb och i samband med bokningen har du möjlighet att ange om du har några särskilda funderingar eller önskemål under rådgivningen. Till exempel om det har skett någon förändring i livet som kan påverka ditt behov av försäkringsskydd.

Under rådgivningen går vi tillsammans per telefon igenom ditt försäkringsinnehav och ser över om du saknar något skydd eller om du har någon försäkring som du inte längre har behov av.

Lugn och ro gör det enklare att förstå
Genom att boka in en tid kan både vi kundrådgivare och medlemmarna förbereda sig i god tid på varsitt håll och fundera på vad man vill gå igenom. Det uppskattas av de jag pratat med och många upplever att det är första gången de får ett helhetsgrepp över sina försäkringar samt att de förstår hur försäkringarna fungerar eller vad de används till, säger Annelie.

Man är mer mottaglig när man har fokus och kan gå igenom sina försäkringar i lugn och ro utan att känna sig stressad. Oftast leder rådgivningen till att man gör någon förändring i sitt försäkringsskydd under samtalet. Det är också vanligt att man har försäkringar som man faktiskt inte vet hur de egentligen gäller, tillägger Annelie.

Boka in en personlig rådgivning på en tid som passar ditt schema: Se lediga tider och boka här