På Lärarförsäkringars webbplats använder vi oss av cookies för att förbättra din användarupplevelse. Mer information om cookies.

Lärarförsäkringars logotyp.

Logga in på Mina sidor

Hjälp att logga in?

Logga in för att se vilka försäkringar du har och vilka du kan behöva komplettera med.

Sparande och Pension

Vi hjälper dig med pension och sparande

Vi hjälper dig att spara till pensionen, barnen eller drömresan. Boka tid med våra rådgivare.

Vi hjälper dig med pensionen
Som en del av din medlemsservice hjälper vi dig med dina pensionsfrågor. Det kan vara med vilka val du kan göra för din allmänna pension eller tjänstepension. Vi kan också hjälpa dig med ett pensionssparande anpassat efter dina behov.
Boka rådgivning Läs mer

Annat sparande
Vet du vad du vill spara till men inte hur du ska spara? Då blir nästa steg att fundera på hur länge du ska spara, hur mycket du kan tänka dig att spara och om det är viktigt för dig att spara på ett tryggt och säkert sätt eller om du för att öka möjligheten till avkastning är beredd att ta lite mer risk. En rådgivare hos oss hjälper dig att ta fram passande alternativ utifrån dina önskemål.
Boka rådgivning 

Pensionsplanering
Pensionsplanering innebär att vi kan hjälpa dig som börjar närma dig pensionen med till exempel information om hur pensionen kan tas ut, hur pensionen påverkas om du går i förtid, arbetar deltid eller arbetar ytterligare ett par år. Helt enkelt för att du ska få ordning på vad som utgör den framtida pensionen. Vi kan inte lova några summor men vi kan förklara varför din framtida pension ser ut som den gör. Pensionsplanering är kostnadsfritt för medlemmar i Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund.
Boka pensionsplanering

Utskrift från www.laraforsakringar.se

Länk till dokumentet:
https://www.lararforsakringar.se/web/lfors.nsf/doc/00296D16?OpenDocument