Close

Har du fått e-post från Sveriges Skolledare om din avisering i mars? Läs mer här.

Gammalt inlägg - kan innehålla inaktuell information

Intresse för pensionen ökar igen

När covid-19-pandemin bröt ut i Sverige i mars-april gick intresset för pensioner ner kraftigt. Nu ökar intresset igen enligt Minpension.

Antalet inloggningar och prognosberäkningar på minpension.se går stadigt upp. Statistiken i år visar till och med på ökad aktivitet i maj och juni, jämfört med tidigare år. I en jämförelse mellan kvartal 2 och samma period 2018 ser de antalet inloggningar har ökat med 43 procent. Andelen kvinnor ökar något under perioden. Från 47,7 till 47,8 procent.

Få hjälp av en expert - boka personlig rådgivning Som en del av din medlemsservice kan Lärarförsäkringar utan kostnad hjälpa dig med både pensionsrådgivning och med att planera för den dag pensionen kommer. Samtliga pensionstjänster sker via telefon med en av Lärarförsäkringars certifierade rådgivare eller kunniga pensionsplanerare. Se lediga tider och boka här

Gör en pensionsprognos Logga in på minpension.se och gör en prognos.