Close

Nya studentförsäkringar för lärarstudenter

Lärarförsäkringar lanserar två unika studentförsäkringar för studerandemedlemmar i Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund; Studentförsäkring Leva och Studentförsäkring Bo.

Studentförsäkring Leva är en kombinerad olycksfalls-, diagnos-, studieavbrotts- och livförsäkring som gäller dygnet runt och ger ett ekonomiskt skydd vid olycksfall, allvarliga diagnoser, indraget studiemedel och dödsfall.

Studentförsäkring Bo är en unik och omfattande hemförsäkring för dig som studerar till lärare och har flyttat hemifrån. I försäkringen ingår obegränsat lösöre som gör att du aldrig behöver räkna ut och uppge värdet på dina saker och därför aldrig riskerar att vara varken under- eller överförsäkrad.

Studentförsäkring Bo ger dig även ett extra långt reseskydd i ett helt år. Det ingår också en allriskförsäkring som ger ersättning om du exempelvis spiller kaffe i datorn eller tappar mobilen i marken. Inga andra studenter har en sådan försäkring. Faktum är att inga andra över huvud taget har en sådan försäkring.

Läs mer om Studentförsäkring Leva
Läs mer om Studentförsäkring Bo